Csúszó-mászók a lakásban

3 szept, 2014

Szerző:

nincs hozzászólás

Ti hogy álltok a kígyókkal, hüllőkkel és mindenféle csúszó-mászó állattal? Nálunk rendszeres lakók. :) Persze nem hívatlanul jönnek, a gyerekek nevelgetik őket terráriumban. Most éppen egy gabonasiklónk van, ami azon kívül, hogy szép piros, rendkívül unalmas egy állat.
Ha a Ti gyereket is szeretne egy kígyót, de élőt nem szívesen engedtek be a lakásba, (amit egyébként teljesen megértek!) akkor nézzetek körül Apa szekrényében, keressetek néhány régi nyakkendőt és percek alatt készíthettek párat neki! Nem harapnak, nem szöknek meg és nem kérnek egeret reggelire! :)

Csúszó-mászók a lakásban

A nyakkendőn kívül szükség lesz néhány gombra, tűre, cérnára és maradék anyagdarabokra vagy valamilyen töltelék anyagra (szivacs, vatta).

Csúszó-mászók a lakásban

Fogd a nyakkendőt és tömd tele a töltőanyaggal. Varrd be a végét, hogy ne hulljon ki. Varrj fel két gombot szemnek és kartonpapírból vágj ki nyelvet neki, aztán azt is öltsd a fejére. Kész!

Csúszó-mászók a lakásban

Ötlet

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>