Fantasztikus kreatív babaköszöntő ajándék

Mikor ismerősöknél, családtagoknál újszülött érkezik a házhoz, akkor az első baba-látogatás alkalmával kis ajándékot szoktunk vinni. Ez lehet egy helyes játék vagy egy kis ruha. Ez utóbbi nem egy látványos dolog, viszont ha megfelelően csomagoljuk, akkor a legegyszerűbb body és zokni is csodálatos ajándékká válhat.
Mutatom, hogyan készíthetsz Te is gyönyörű, muffin formájú ajándék csomagot!

Babaköszöntő ajándék
Amire szükséged lesz:
- 4 db színes kis body
- 2 pár kis zokni
- 4 db szép, nagy muffin papír
- 1 db kis díszdoboz (akár muffin tartó résszel, ha tudsz szerezni valahol)
- cellux


Babaköszöntő ajándék
Fogd a kis ruhákat és először hajtsd be a két szélét a közepéhez, majd az egészet hajtsd még félbe. Így egy vékony, hosszú csíkot kapsz. A kis zoknit helyezd el úgy az egyik végén, hogy a lábujj része felül kicsit kilógjon.


Babaköszöntő ajándék
Tekerd fel az egészet jó szorosan, hogy muffinszerű formát kapj, aminek egy “meggy” van a tetején. A végén egy átlátszó celluxszal rögzítsd a szélét.


Babaköszöntő ajándék
Babaköszöntő ajándék
Helyezd bele a muffin papírba a “sütiket”, majd mehetnek a díszdobozba.


Babaköszöntő ajándék
Babaköszöntő ajándék
Egy szép masni, egy köszöntő kártya és már kész is egy fantasztikus kreatív ajándék, mely az újszülöttnek hasznos, az Anyukájának meg igazi öröm!


Babaköszöntő ajándék
Ötlet: chica circle

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>