Fizetési információ

Web áruházunkban többféle módon is fizethet a kiszemelt termékekért, így majdnem minden esetre kínálunk megoldást.

1. Utánvétes megrendelés fizetés a termék átvételekor

Talán a legnépszerűbb fizetési forma. A termékek megrendelésekor nem, csak kiszállítás esetén történik fizetés. A fizetést bárki intézheti, aki a csomagot átveszi. Ha nem vagyunk elérhetőek, lehet ez a szomszéd, barát, esetleg a munkahelyen az egyik kolléga. Fontos! A futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét rendezve lett. Amennyiben elfelejtettünk pénzt hagyni ismerősünknél, a futárnak nincs mérlegelési lehetősége, a csomagot vissza fogja szállítani nekünk.

Az utánvét előnye, hogy nem kell bankkártyával rendelkeznünk a fizetéshez.

CSAK GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ KISZÁLLÍTÁS ESETÉN VÁLASZTHATÓ AZ UTÁNVÉTES FIZETÉSI MÓD!

2. Banki utalás, előre utalással

Hasonlóan a fenti utánvétes rendeléshez, itt sem szükséges bankkártya a rendelés kifizetéséhez. Banki utalás választása esetén a rendelés értékét előre el kell utalni cégünk számlaszámára. A rendelést csak az összeg beérkezése után kezdjük feldolgozni!

Praktikus fizetési mód, ha nem szeretnénk a futárnak fizetni. De jól jöhet abban az esetben is, ha egy harmadik személy veszi át a csomagot, akinek nem szeretnénk pénzt adni. Ezzel a fizetési móddal előre lerendezhetjük a vásárlás összegét, így a csomagot a futár már csak át fogja adni kiszállításkor.

3. Paypal fizetés

A Paypal az egyik legnépszerűbb fizetési forma. Nagy előnye, hogy nem közvetlen bankkártyánkkal vásárolunk a rendelésnél. A Paypal egy virtuális számla, igénylése egyszerű, és ha már van ilyen paypal számlánk, azt a világon mindenhol használhatjuk, ahol a Paypal logó szerepel.

Előnye, hogy a fizetést előre rendezhetjük. És anonim marad a fizetés. A bankszámlán nem látszódik majd a tételes vásárlás csak a Paypal oldalán.

Fontos, csak akkor dolgozzuk fel a rendelést, ha  az összeg megérkezik hozzánk a Paypal-tól. Szerencsére, ha megfelelően van társítva a bankkártyánkhoz, akkor ez azonnal megtörténik. Fizetés alatt a webáruház átirányít a Paypal oldalára, ahol biztonságosan rendezhetjük a rendelés értékét.

6. Vásárlási utalvány/Kupon

Ha ilyennel rendelkezünk és fel szeretnénk használni, a KOSÁR oldalon tudjuk megtenni. Az oldalon a kupon mezőbe írjuk be az utalvány kódját, így az azonnal levonódik a rendelés végösszegéből.