Fizetési információk

Webáruházunkban többféle módon is fizethet a kiszemelt termékekért, így majdnem minden esetre kínálunk megoldást. Ez az oldal csak a Coool.hu által elfogadott fizetési módok rövid összefoglalója. Részleteket az üzletszabályzatunk fizetési módokra vonatkozó fejezetében talál.

BANKI UTALÁS

Hasonlóan az utánvétes rendeléshez, itt sem szükséges bankkártya a rendelés kifizetéséhez. Banki utalás választása esetén a rendelés értékét előre el kell utalni cégünk számlaszámára. A rendelést csak az összeg beérkezése után kezdjük feldolgozni!

Praktikus fizetési mód, ha nagy értékben vásárolunk, és nem szeretnénk a futárnak fizetni. De jól jöhet abban az esetben is, ha egy harmadik személy veszi át a csomagot, akinek nem szeretnénk pénzt adni. Ezzel a fizetési móddal előre lerendezhetjük a vásárlás összegét, így a csomagot a futár már csak át fogja adni kiszállításkor. A bankszámla számainkat és egyéb banki utalással kapcsolatos információkat az üzletszabályzatunk fizetési módokra vonatkozó részében talál.

BANKSZÁMLASZÁMUNK
NM Trend Stúdió Kft.
10700268-71681988-51100005
A közleménybe a rendelés számát szíveskedjen beírni.
A rendelés száma a visszaigazoló email tetején található.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunk a CIB Bank bankkártyás fizetési rendszerét használja. Így csak azok a bankkártyák használhatóak, amit a bank támogat. A fizetés gyors és biztonságos. Csak bankkártyánk limitje (ha van ilyen beállítva) korlátozza, mennyiért tudunk vásárolni.

Sikeres bankkártyás fizetésnél azonnal értesítést kapunk a rendelésről, így meg tudjuk kezdeni a feldolgozást. Ha azonban a rendelés közben nem tölti ki a bankkártyás fizetési oldalt, vagy elnavigál onnan, akkor a rendelés törlődik sikertelen tranzakcióval. Ha technikai hiba miatt történik mindez, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segíthessünk a rendelésben. A bankkártyás fizetési folyamat részletes leírása, magyarázata itt található.

PAYPAL FIZETÉS

A Paypal az egyik legnépszerűbb fizetési forma, a virtuális számla igénylése egyszerű, és ha már van paypal számlánk, azt a világon minden elfogadóhelyen használhatjuk. Előnye, hogy az anonim fizetést előre rendezhetjük, a bankszámlánkon nem látszik majd, hogy kinél vásároltunk. A paypal-el kifizetett rendeléseket csak akkor dolgozzuk fel, ha az összeg megérkezett hozzánk – a vásárló bankkártyájához megfelelően társított paypal fiókban ez pedig azonnali. Fizetéskor a webáruházunk átirányít a Paypal oldalra, ahol biztonságosan rendezhetjük a rendelés értékét. Kérjük, ne küldjön levelet a paypal email címünkre, (csak a fizetéskor használja azt), mert nem olvassuk rendszeresen ezt a címet.

Leave a Reply